Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This antique book contains a complete treatise on producing meat from your garden, being a handy guide to table rabbit keeping. Written in clear, concise language and full of invaluable information on the breeding, diet and ailments of rabbits, this text is full of practical, easy-to-digest, information. The chapters include: 'Rabbit-Keeping Means Fewer Meatless Meals', 'Making Your Start', 'The Three Branches', 'Why we say Meat', 'When to Start', 'How Many Breeders to Start With?', 'Buying your Breeders', 'Breeds for Meat', 'The Importance of Buying Good Stock', etcetera. Many vintage texts such as this are increasingly rare and costly, and it is with this mind that we are proudly republishing this book - now complete with a new introduction on cuniculture.