Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Maw Broon and the Glebe Street Afternoon Tea Ladies bring you the best of their Scottish recipes for fancy cakes and dainty savories. They've also written their very own (idiosyncratic) advice on the etiquette of afternoon tea for their friends and family, at home, and abroad in the Commonwealth and Empire. Miss Gardner, a teacher, and one of the Glebe Street afternoon tea ladies, has written out the recipes, nice and neat, so that everyone can make the traditional recipes and enjoy a good Scottish afternoon tea. But Maw's proven advice and unique observations, in her own vernacular, are also sprinkled throughout this colorful, bright, and entertaining book. You'll be well equipped to present an outstanding spread with near enough 100 braw recipes. These include cheese pastries, savory choux buns, mini quiches, fairy cakes (who needs cupcakes!), millefeuille (whit? that's a vanilla slice if you're a Broon), swiss roll, eclairs, meringues, brandy snaps, gipsy creams, empire biscuits, and many more. In addition there's a selection of recipes to help you make the perfect celebration cake. Cover it in ganache, buttercream, marzipan, fondant, or royal icing take your pick. Extras include illustrations of 12 recipe cards scattered throughout, that include strawberry jam, raspberry jam, apple jelly, tablet, chocolate truffles, and chantilly cream. And there are some vintage "Aunt Kate" recipes (taken from Maw's favorite magazine "The People's Friend") for a nostalgic and homely look. This is the perfect gift, full of Broons humor and delicious Scottish recipes, to enable you to host your own afternoon tea party or just conduct yourself with manners when you're in a posh tearoom. All the main recipes are braw."