Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
76 2. Short Oligonucleotide Mass Analysis 76 2. 1. Method Outline 76 2. 2. Design of PCR Primers and Fragments for Analysis 78 2. 3. Typical PCR Reaction Conditions 79 3. Electrospray Ionisation Mass Spectrometry 79 Formation of Ions 3. 1. 79 3. 2. Tandem Mass Spectrometry 79 3. 3. Typical ESI-MS Settings for SOMA 80 4. Purification Procedures 80 4. 1. Phenol/Chloroform Extraction and Ethanol Precipitation 80 4. 2. In-line HPLC Purification 81 5. Genotyping Using SOMA 81 5. 1. APC Genotyping in Human Subjects 81 5. 2. APC Genotyping in Min Mice 85 5. Mutation Detection Using SOMA 86 6. 1. Analysis of p53 Mutations in Liver Cancer Patients 86 6. 1. 1. p53 Mutations in Liver Tumours 87 6. 1. 2. p53 Mutations in Plasma Samples 88 7. Advantages and Disadvantages of SOMA 89 8. Future Perspectives 90 9. Acknowledgements 91 10. References 91 CHAPTER 7 WV. Bienvenut, M. Müller, PM. Palagi, E. Gasteiger, M. Heller, E. Jung, M. Giron, R. Gras, S. Gay, PA. Binz, G J. Hughes, JC. Sanchez, RD. Appel, DF. Hochstrasser Proteomics and Mass Spectrometry: Some Aspects and Recent Developments 1. Introduction to Proteomics 93 2. Protein Biochemical and Chemical Processing Followed by Mass Spectrometric Analysis 94 2. 1. 2-DE Gel Protein Separation 95 Protein Identification Using Peptide Mass Fingerprinting and Robots 96 2. 2. 2. 2. 1. MALDI-MS Analysis 98 2. 2. 2. MS/MS Analysis 102 Improvement of the Identification by Chemical Modification of Peptides 106 2. 2. 3.