Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The present manual is of immense importance for the researchers, teachers and scholars in the field of biological sciences.It will also prove of great importance to the industrialists for developing an effective mycorrhizal cultures on commercial scale.The mycorrhizal fungi are playing a multipurpose role in the crop improvement programmes by improving the plant health through the acquisition of many micro and macro nutrients.The use efficiency of different nutrient elements is also enhanced by AM fungi. Mycorrhizae provide protection to the plant roots against many soil borne diseases.Regarding the plant water relations, these organisms play a pivotal role in controlling the release of water by the plants during drought conditions.Soil physical properties like granulation and aeration are also improved by these fungi. The author is highly thankful to the scientific staff of Department of Agricultural Microbiology, TNAU, Coimbatore for their generous help in providing the material for the present wo