Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The main purpose of writing this book is providing the maximum information to the mango growers about management strategies to overcome the mango malformation and improve the fruit quality. Because, mango (Mangifera indica L.) is known as "king of fruits" due to its delicious taste and excellent flavour. Unfortunately, it is subjected to a large number of disorders right from the plants in the nursery to the fruit in transit and storage, which ultimately results a low yield with poor fruit quality. Of these, mango malformation is most damaging and so far untraceable and uncontrollable. To achieve the goal of high production, the improvement of mango production practices is needed which should eliminate or minimize the potential obstacles in successful mango culture i.e. malformation. Various control measures have been suggested but none of these have been proved satisfactory because of the complex nature of this malady. Therefore the present work was initiated to ascertain the effectiveness of copper and non copper based fungicides as foliar sprays in minimizing the intensity of malformation of mango.