Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Folie des allégés, obsession des sucres, manie des vitamines, phobie des graisses, peur du cholestérol et hantise des aliments cancérigènes : les apprentis sorciers de la diététique ont terrorisé les esprits, martyrisé les corps et détruit le goût. Or, manger c'est la santé. Ce sont les interdictions qu'il faut interdire, afin de retrouver une alimentation joyeuse et équilibrée. Alain Senderens et Jean-Yves Tréhin ont mis leurs savoirs en commun, ici, culinaire, là, médical, pour nous annoncer une vraie révolution des mœurs, où la gastronomie et la diététique se découvrent alliées. De concert, on apprendra - dans ce livre - à retarder les effets du vieillissement, tout en se régalant d'un flan aux brocolis ou de rognons aux fèves, les plus récentes données scientifiques s'accompagnant de recettes inventives, à la portée de tous. Un manuel de l'art du vivre-vrai, à la veille du troisième millénaire.