Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Mange Bruxelles

Remet le couvert!

René Sépul, Cici Olsson
Hardcover | Frans
€ 19,95
+ 39 punten
Uitvoering
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Le livre présente 25 restaurants de Bruxelles. Ces restaurants sont différents les uns des autres : certains sont étoilés (Bon Bon, Chalet de la Forêt, Kamo, Alexandre, Villa Lorraine, WY), d'autres sont de véritables institutions du paysage gastronomique bruxellois (Villa Lorraine, Frnaçois), alors que l'on parlera plutôt de bistrots gourmands pour d'autres (Orphyse Chaussette, Toucan, Selecto). Certains sont tenus par de jeunes chefs (La Buvette, Bouchéry), d'autres par de plus anciens (Notos, Toucan). Il y a du Belge, du Français, de l'Italien, du Coréen et même du Coréen avec Maru. Il y a des hommes et des filles (Les Filles). Il y a des brasseries et de la bistronomie (Les Brigittines, Lola, Bistro du Canal, Selecto). Il y a du bar à vin (Vini Divini, Wine in the City) et même, étonnant, une pizzeria (La Belle équipe). Bref, il y en a pour tous les goûts. La particularité du livre est que chaque chef est présenté par l'auteur et par des habitués. Le livre donne ainsi la parole à certaines célébrités (Stéphane De Groote, Jérémy Renier...), mais surtout a beaucoup de gourmands appréciant bien vivre. En partant de leurs impressions, René Sépul rédige un portrait du chef et de sa maison, se positionne par les avis des clients sur la question du bien manger aujourd'hui, et présente les recettes des plats phares de chaque établissement.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
340
Taal:
Frans
Geïllustreerd:
Ja

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9782960093353
Verschijningsdatum:
5/12/2014
Uitvoering:
Hardcover
Afmetingen:
170 mm x 240 mm
Gewicht:
1050 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 39 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
SOLDEN

30% korting

op een mooie selectie boeken en papierwaren
SOLDEN
Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.