Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Bell pepper (Capsicum annuum L.), family Solanaceae is among the world's most popular vegetables. It is a good source of various beneficial phytochemicals that are essential in human diet and in the prevention of breast cancer, and powerful antioxidants that reduce the risk of heart disease. Southern blight caused by Sclerotium rolfsii Sacc. is a common and destructive disease of bell pepper in most of the countries and is worldwide in distribution. Valuable management of this disease can be achieved by the use of synthetic pesticides. However, since synthetic fungicides are also responsible for the generation of toxic residues, therefore, the use of natural products in the management of diseases is gaining importance. The present study was, therefore, designed to evaluate the antifungal activity of Coronopus didymus, a weed of family Brassicaceae, for the management of southern blight of bell pepper. This book is especially useful for those who are interested in organic farming.