Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Achieving food security and self-reliance have been the cherished goals of agricultural policy in India. The introduction and rapid spread of modern varieties have resulted in a steady growth in agricultural output. The innovation in technology is one of the most important factors affecting crop production. Total factor productivity is an important instrument to evaluate the performance of any production system, and it indicates whether production growth is taking place in a cost effective and sustainable manner. Sustainable growth necessitates faster growth in output as compared to that in input. This is possible only by shift in production function through technical change.The present study has been conducted with the following specific objectives: (i)to examine the behaviour of input-output prices, factor share and total factor productivity, (ii) to estimate the factor demand, output supply and consumer demand elasticity, (iii) to compute the marketed surplus elasticity with respect to factor price, product price and technology, and(iv) to measure the effect the price and non-price factors on factor demand, output supply and marketed surplus and its implication towards food secu