Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Nuclear magnetic resonance imaging is one of several new experimental tech- niques which have rec{, tly been applied to food systems. NMR in general and nuclear magnetic resonance imaging are powerful probes of the microscopic and macroscopic changes occurring in foods during processing, storage and utilization. The training that food scientists and food engineers have received in the past has often omitted specific courses in physical chemistry that form the theoretical and practical foundation necessary to fully utilized magnetic resonance experimental techniques. The goal of Magnetic Resonance Imaging in Foods is to introduce food scien- tists and food engineers to magnetic resonance imaging and provide a basis for further study. As such the book begins with two chapters of an introductory nature. The first chapter introduces magnetic resonance phenomena, NMR in general, and MRI in detail. Particular emphasis is given to the limitations and typical ranges available for studying particular phenomena, for example, the range of diffusivities that can be studied using commercial grade NMR equipment. Chapter 2 gives a brief introduction to the classical physical model of NMR first introduced by Felix Bloch in 1946 and aspects important to the interpretation of MRI data. This chapter is provided for the researchers and students interested in more details of the basic theory. Chapter 2 can be skipped by those individuals not requiring more information on the basic theory of NMR. The next several chapters of the book are on applications of MRI to food systems.