Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Geen geslaagd feest of gezellig samenzijn zonder desserts. Zo denkt ook Laura Verhulst, bekend als "Madam Bakster" erover. Als jong meisje al was de keuken de plek waar ze het liefste vertoefde. Ook na haar strijd tegen de kilo's bekoelde haar vroeg ontloken liefde voor desserts niet. Ze ging op zoek naar alternatieve bakmethodes en dito ingrediënten om die desserts die haar jeugd kleurden in een gezonder jasje te steken. De geraffineerde suiker, dierlijke producten zoals room of boter en de tarwebloem werden in haar keukenkast systematisch vervangen door havermout, noten en medjouldadels. En zo ontstond het concept van "the guiltfree bakery", een bakkerij zonder schuldgevoel. Na een succesvolle koffiebar en webshop en een eerste bakboek, pakt Madam Bakster nu nog straffer uit en hervormt ze alle klassiekers uit haar jeugd zoals "kletskopkes" en "verse rijstpap" op een guiltfree manier.