Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Ce livre n'est pas un livre de cuisine classique, plutôt un assortiment des recettes collectionnées au courant des années. Il y a des recettes de mes grands-mères, que je veux bien savoir gardées, comme des recettes prouvées et aimées dans la famille et des recettes que j'ai savouré chez des amis.Je sous-entends amour et expérience pour faire la cuisine, parce que je n'explique pas les termes courant comme préparer une sauce béchamel, hollandaise, un roux ou une mayonnaise, ni comment couper la volaille en morceaux, ni comment on prépare une pâte à pizza ou qu'est ce que c'est un bain-marie. Les quantités des ingrédients sous-entendent un regard expérimenté et varient selon les besoins individuels. Le sel est pour la plupart le gros sel, le beurre salé est utilisé aussi pour les recettes sucrées.