Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The Life of Pasteur is a biography written by Rene Vallery-Radot about the life and achievements of Louis Pasteur, a French microbiologist and chemist who made significant contributions to the fields of microbiology and immunology. The book covers Pasteur's early life, education, and career, as well as his groundbreaking discoveries in the areas of fermentation, sterilization, and vaccination. Vallery-Radot also explores Pasteur's personal life, including his marriage, family, and friendships, as well as his struggles with illness and controversy. The Life of Pasteur is a comprehensive and engaging account of one of the most influential scientists in history, and provides valuable insight into the development of modern medicine and science.1928. Whether to admire more the man or his method, the life or work, is left for the reader to decide. Among the researches that have made the name of Louis Pasteur a household word, three are of the first importance: a knowledge of the true nature of the processes in fermentation; a knowledge of the chief maladies which have scourged man and animals; a knowledge of the measures by which either the body may be protected against these diseases, or the poison neutralized when once within the body.This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the old original and may contain some imperfections such as library marks and notations. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions, that are true to their original work.