Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
If you think steering clear of dairy means giving up your favorite dishes, you're in for a delicious surprise. In Lévana Cooks Dairy-Free!, respected restaurateur, chef, and cooking instructor Lévana Kirschenbaum offers a collection of creative and luscious recipes, made with natural dairy alternatives such as soy, rice, oat, almond, and coconut milks--all significantly leaner than their fatty dairy counterparts. Addressing the needs of the lactose-intolerant community, as well as everyone who keeps kosher, Lévana includes a wide range of both vegetarian and meat fare, from avocado cucumber soup and blueberry scones, to lasagna and ice cream. Regular cheesecake doesn't hold a candle to hers!