Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Whisky is the world’s favourite spirit and is enjoying booming sales, especially in the USA and Asia, yet too often it’s shrouded in mystery, myth and complex- sounding terminology. This authoritative beginner’s guide cuts straight through all of this, with simple advice on how to seek out and enjoy the immense diversity of flavours and styles on offer. The eBook covers not just famous Highland malts, Irish pot still whiskeys and American bourbons, but also whiskies from South East Asia, Japan and Canada, as well as whiskies from many other producing countries, ranging from Wales through to Taiwan. There is advice on how to nose, taste and savour, how to organize a whisky tasting, which glassware to use, as well as a selection of classic whisky cocktails and advice on matching food and whisky. This is a true beginner’s guide providing a clear insight into the modern world of whisky in a way that’s never been done before. Author Information Neil Ridley is one of the UK’s new breed of passionate young wine & spirits writers. In 2008 he developed the award-winning whisky & spirits blog Caskstrength.net with his colleague Joel Harrison. Neil writes regularly about a wide range of different drinks for drinks and lifestyle publications. He is also on the judging panel for the World Whisky Awards. In the last 18 months he has hosted over 100 different spirits-based tastings from as far afield as Japan to Lithuania. Gavin Smith is a professional freelance journalist and author who specialises in the subjects of whisky and beer. Gavin now acts as contributing editor for www.whisky-pages.com, as well as contributing to other leading drinks magazines. He also regularly undertakes commissions for leading drinks companies and hosts whisky events. He is married and lives in the Scottish Borders.