Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Let It Snow

24 Recipes for Festive Sweet Treats

Agnes Prus
Hardcover | Engels
€ 11,45
+ 22 punten
Verwachte leverdatum onbekend
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Let it Snow gathers 24 heavenly recipes for pastries, cookies and biscuits to make during the festive season - conjuring up a winter wonderland in your own kitchen. Bring warmth and sweetness into your home during the coldest months of the year with a whole host of delights - from Matcha Coconut Trees to Apple Gingerbread to Chocolate Pecan Snowballs to Pistachio Rose Wreaths! The recipes are simple and fun, with cute decoration ideas and festive photography throughout.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
64
Taal:
Engels
Geïllustreerd:
Ja

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781784882556
Verschijningsdatum:
15/10/2019
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
165 mm x 193 mm
Gewicht:
294 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 22 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
SOLDEN

30% korting

op een mooie selectie boeken en papierwaren
SOLDEN
Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.