Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Le pois chiche (Cicer arietinum) appartient à la famille des Leguminosae. Il estlargement cultivé en Inde, en Australie, au Pakistan, en Turquie, au Myanmar et enÉthiopie.Il s'agit d'uneimportante culture de légumineuses de saison fraîche, également appeléegrammedu Bengale.En termes de production de légumineuses, l'Inde contribue à environ 25% de laproduction mondialetotalede légumineuses.En Inde, le pois chiche pousse surune superficie d'environ 106 lakh ha produisant 111,58 lakh ton avec une année moyenne de1056 kg ha-1. En UP, sa superficie totale est de 6,11 lakh ha, sa production de 6,84 lakh tonneset sa productivité de 1120 kg/ha.