• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Legumes

Nutritional Quality, Processing and Potential Health Benefits

Hardcover | Engels | Food Chemistry, Function and Analysis | nr. 8
€ 228,45
+ 456 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Legumes have high potential for improving the nutritional quality of foods, but limited data on their bioactive compounds exists. This book provides a comprehensive overview of the antioxidant activity and health aspects of legumes. The international spread of contributors will describe the key factors that influence consumer acceptance of legumes in the diet, as well as the known functional properties of legumes and legume based food products. It will serve as an excellent and up-to-date reference for food scientists, food chemists, researchers in human nutrition, dietetics and the chemistry of natural compounds.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
367
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 8

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781788011617
Verschijningsdatum:
3/01/2019
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Ongenaaid / garenloos gebonden
Afmetingen:
163 mm x 236 mm
Gewicht:
680 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 456 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.