Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Das Werk stellt komprimiert und verstandlich die Grundlagen des Lebensmittelrechts dar und gibt fur Studenten Klausurtipps und fur Praktiker Hinweise zur Losung von Problemen im Praxisalltag. Neben den allg. Grundsatzen des Lebensmittelrechts behandelt das Werk insb. die Kennzeichnung und die amtliche Uberwachung von Lebensmitteln sowie den rechtlichen Rahmen fur werbliche Aussagen uber Lebensmittel. Die 4. Auflage berucksichtigt die aktuelle Rechtsprechung und Behordenpraxis zur Lebensmittel-Informationsverordnung sowie das neu geregelte Fertigpackungsrecht. Vertiefende und erweiternde Informationen stehen zum Download unter www.kohlhammer.de zur Verfugung.