Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Trouver de belles pièces de viandes bien présentées sur un étal de boucherie, c’est chose logique. En revanche, le plus souvent c’est du bœuf, du porc, du mouton, plus rarement un notable du cru. Un homme qui paraissait bien sous tous rapports : membre du Rotary, président de l’association locale des anciens combattants, PDG d’une grosse entreprise qui a fait prospérer la région. Que pouvait-il bien cacher pour qu’on lui veuille à ce point ? Pour trouver les petits secrets de quelqu’un, il suffit de savoir chercher, et Luc Mandoline a fait ses preuves comme fouineur professionnel. Une aventure sur fond historique qui ne sera pas de tout repos pour Mandoline.
Jean-Noël Levavasseur est journaliste à Ouest-France, en Normandie. Il a publié sept romans et novellas, une trentaine de nouvelles noires et deux livres d’interviews. Il a écrit deux aventures de Léo Tanguy, le "Poulpe breton"; il a créé, avec Marion Chemin, le personnage de Martin Mesnil qui a vécu sept aventures écrites par autant d'auteurs, et il rejoint ici une autre aventure à plusieurs : L'Embaumeur...