Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Cet ouvrage, exposant les diverses causes physiques des variations de l'énergie solaire reçue au sol, et rappelant les différentes méthodes pour l'évaluer, sera utile à tous ceux qui sont confrontés au problème de la maîtrise de cette énergie. Il récapitule, en effet, les phénomènes de base, évitant ainsi à l'utilisateur des recherches bibliographiques importantes. Présenté comme un cours, destiné aux étudiants qui se spécialisent dans l'étude des énergies renouvelables, il décrit des méthodes simples de calcul pouvant servir aussi bien aux architectes désireux d'adapter leurs projets aux conditions climatiques, qu'aux chercheurs et ingénieurs qui souhaitent utiliser cette source d'énergie, principalement dans les pays en voie de développement, dans le cadre des problèmes agroalimentaires qui leur sont posés.