Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Le petit manuel des sauces

réaliser des sauces comme un chef

Thomas Feller-Girod
Paperback | Frans
€ 18,00
+ 36 punten
Uitvoering
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving


Le petit manuel des Sauces


Comprendre, apprendre & maîtriser 40 recettes de sauces traditionnelles et originales

Les techniques et recettes de base pour faire des sauces maison salées et sucrées

Fond de veau - fumet de poisson gastrique - roux - velouté marchand de vin - béarnaise Teriyaki - Chimichurri sabayon - Coulis - Sauce caramel

Pour tous ceux qui désirent maîtriser l'art de la sauce comme un chef !

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Illustrator(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
143
Taal:
Frans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9782501161183
Verschijningsdatum:
19/05/2021
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
200 mm x 270 mm
Gewicht:
676 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 36 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.