Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Adieu Bécassine ! Cette fois, le complexe breton est bel et bien enterré. La perception du vieux duché s'est métamorphosée à la faveur d'un renouveau culturel et économique. Demeurée, après-guerre, à l'écart de la société industrielle, la région a spectaculairement rebondi, pour devenir l'une des plus dynamiques de France. Comment expliquer ce miracle breton ? Puissance verte, la Bretagne est également riche d'un véritable patronnat de terroir, à l'origine de quelques-unes des plus belles sagas des Trente Glorieuses : François Pinault, Vincent Bolloré, Yves Rocher ou Édouard Leclerc. L'État a, certes, joué un rôle majeur dans les implantations industrielles des dernières décennies, mais son intervention n'explique pas tout. Si les Japonais y ont tant investi, c'est parce qu'elle possède un véritable logiciel culturel. Une précieuse culture collective — sens du devenir commun, diffusion de l'effort, construction de réseaux — l'arrime à son passé, tout en la propulsant vers l'avenir. Le secret de la réussite bretonne réside dans ce paradoxe : c'est en conservant le meilleur de ses traditions rurales, qu'elle s'est donné les moyens de jouer un rôle dans le monde postindustriel des années 2000.