Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Denrées stratégiques lors des croisades pour prévenir le scorbut, les agrumes ont pris une importance capitale dans notre alimentation. Prétendument capable de nous guérir du rhume, de l’asthme et même du cancer, avec la caution du corps médical et d’un double Prix Nobel, la vitamine C occupe une place de choix dans nos pharmacies. Et si tout cela n’était que poudre aux yeux ? Comment le citron est-il devenu, aux yeux de tous, l’aliment le plus riche en vitamine C ? Acide et divertissant !