Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Depuis la naissance - au haras - du cheval de course — poulain issu de deux parents au pedigree prestigieux — jusqu'à sa carrière de cracks sur les hippodromes, Léon et Philippe Zitrone commentent, avec brio, les images exceptionnelles des grands photographes mondiaux, qui ont collaboré à cet album. Pourquoi élève-t-on et entraîne-t-on des chevaux ? Comment se passent les ventes aux enchères de yearlings ? Comment deviennent-ils des stars du plat, de l'obstacle ou du trot ? Qui sont les jockeys, les propriétaires, les entraîneurs ? Quel est le public ? Deux ans de reportages en France, en Suède, en Angleterre, en Irlande, en Italie, aux États-Unis, à Hong Kong, au Japon, au Maroc ou au Brésil… ont permis de réunir, pour la première fois, les moments les plus intenses de la vie des chevaux de course dans les haras, chez les entraîneurs, et sur les hippodromes du monde entier : la fascination des courses, l'émotion, la puissance des chevaux, mais aussi la fièvre des paris et la joie de la victoire… Du haras royal des Sablons, au Maroc, aux courses à Ascot ou à Vincennes, en passant par les hippodromes japonais à l'avant-garde de la technologie… cet ouvrage nous fait vivre, en direct, l'existence fabuleuse du pur-sang et du trotteur.