Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Onze Vivlio e-readers ondervinden momenteel synchronisatieproblemen. We doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Onze excuses voor het ongemak!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Le bœuf

dix façons de le préparer

William Bernet, Gaël Marie-Magdeleine
Paperback | Frans
€ 10,00
+ 20 punten
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving


Muni d'un coupe-papier,
plongez dans
la lecture de ce livret
qui expose en 24 pages
dix façons originales
d'agrémenter
un même aliment,
préalablement
présenté dans une
courte préface.
Le choix des papiers,
la composition
typographique et la
reliure cahier d'écolier
fil de lin en font
une édition originale
de grande qualité.


De l'aubergine à
la sardine en passant
par le camembert ou
le spéculoos, plus de
250 titres déjà parus...

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
24
Taal:
Frans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9782352551805
Verschijningsdatum:
15/10/2011
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
130 mm x 220 mm
Gewicht:
58 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 20 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.