• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Lactic Acid Bacteria in Foodborne Hazards Reduction

Physiology to Practice

Wei Chen, Arjan Narbad
Hardcover | Engels
€ 259,45
+ 518 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This book provides an overview of the physiological basis of lactic acid bacteria and their applications in minimizing foodborne risks, such as pathogens, heavy metal pollution, biotoxin contamination and food‐based allergies. While highlighting the mechanisms responsible for these biological effects, it also addresses the challenges and opportunities that lactic acid bacteria represent in food safety management.

It offers a valuable resource for researchers, graduate students, nutritionists and product developers in the fields of food science and microbiology.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
310
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789811315589
Verschijningsdatum:
5/12/2018
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
188 mm x 241 mm
Gewicht:
635 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 518 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie april
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.