• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Techniek
  5. Landbouw & Voeding
  6. Laboratory Analysis Techniques for Food & Feed Ingredients

Laboratory Analysis Techniques for Food & Feed Ingredients

A Practical Guide for Animal Nutritionists

Abdullah Ahmad, Babar Rasheed, Abdur Raheem Usama
Paperback | Engels
€ 48,45
+ 96 punten
Levertermijn 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

All procedures have been taken from official methods of analysis of the association of official analytical chemists (AOAC) suite 400 2200 Wilson Boulevard Arlington, Virginia 22201 USA.These procedures have been practicing in nutrition and quality control laboratories of Pakistani food and feed industries.This book is gift for students of nutrition, food and feed millers, Laboratory technicians, honourable teachers, students who want to work in laboratories or in food or feed mills.May they got what I have tried to deli

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
76
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9783847307242
Verschijningsdatum:
5/12/2011
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
122 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 96 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.