• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

La Varenne's Cookery

The French Cook; The French Pastry Chef; The French Confectioner

Francois Pierre de la Varenne
Hardcover | Engels
€ 81,45
+ 162 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

The watershed from medieval to modern times is being crossed under our eyes in La Varenne's pages. Translated and merrily pillaged throughout Europe (the first English translation of The French Cook was in 1653), La Varenne (c. 1615-1678) was chef to the Marquis d'Uxelles. His was the first French cookery book of any substance since Le Viandier almost 300 years earlier. It was, therefore, the first to record and embody the immense advances which French cooking had made, largely under the influence of Italy, since the 15th century. Some medieval characteristics are still visible, but many have disappeared. New World ingredients make their entrance; and a surprising number of recipes are for dishes still made in modern times (omelettes, beignets, even pumpkin pie).

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
632
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781903018415
Verschijningsdatum:
19/05/2020
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
178 mm x 254 mm
Gewicht:
1289 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 162 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.