Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

La truffe

études sur les truffes comestibles au point de vue botanique, entomologique, forestier et commercial

Henri Bonnet
Paperback | Frans
€ 20,00
+ 40 punten
Uitvoering
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving


Chez le même éditeur :



Blanchon H.L. Alph. Culture des champignons
et de la Truffe. 2006. Réimpression de l'édition de 1906.



Bosredon (A. de) Almanach du Trufficulteur
pour l'année 1899. 2006. Réimpression de l'édition de 1899.



Bosredon (A. de) Manuel du trufficulteur
, 1998. Réimpression de l'édition de 1887.



Boulanger Emile et Louis Matruchot
, Les mycelium truffiers blancs sur la Culture Artificielle de la Truffe. Réimpression de l'édition début XIXe.



Brunet Raymond
, Manuel Pratique de la culture des Champignons et de la Truffe. 2006. Réimpression de l'édition début XXe.



Chatin Ad. La Truffe
. 1991. Réimpression de l'édition de 1869.



Ferry de la Bellone (Dr Cdt)
 La Truffe. Etude sur les Truffes et les truffières. 1999. Réimpression de l'édition de 1888.



Martin A. Manuel de l'amateur de Truffes
ou l'Art d'obtenir des Truffes. 1999. Réimpression de l'édition de 1828.



Matruchot Louis et Boulanger Emile
, Les mycelium truffiers blancs sur la Culture Artificielle de la Truffe. Réimpression de l'édition début XIXe.



Mouillefert P. La Truffe et sa production
, Histoire naturelle, production, récolte qualités et emplois. 2005. Réimpression de l'édition de 1888.



Moynier M. de la Truffe
. Traité complet de ce tubercule. 2002. Réimpression de l'édition de 1836.



Noëlle Noël, La cuisine du diamant noir
. (Les recettes de la Truffe). 2002.



Pennier de Longchamp, Dissertation physico-médicale sur les Truffes
. 1999. Réimpression de l'édition de 1766.



Pradel (D.L.) Manuel de trufficulture
. Guide Pratique. 1999. Réimpression de l'édition de 1914.



Ravel Martin. Culture de la Truffe
. 2001. Réimpression de l'édition de 1857.



Viellefon N. Hier la cuisine de la Truffe
 (Poissons-Crustacés-Légumes-Pâtisserie-Condiments-Conserves) 2005.



Viellefon N. Hier la cuisine de la Truffe
 (Viandes-Gibiers-Volailles-Sauces) 2005.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Taal:
Frans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9782750412739
Verschijningsdatum:
10/03/2006
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
150 mm x 210 mm
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 40 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.