• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

La cuisine, c'est aussi de la chimie

70 recettes décryptées et tous les secrets pour les réussir à coup sûr

Arthur Le Caisne
Hardcover | Frans
€ 28,00
+ 56 punten
Uitvoering
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving


La cuisine, c'est aussi de la chimie !


« La chimie, c'est imparable et quand on connaît un peu la
chimie de la cuisine, on cuisine vraiment beaucoup mieux ! »

L'idée de ce livre est d'expliquer simplement ce qui se passe
dans les aliments quand on les prépare : pourquoi un poulet,
un poisson, une côte de veau, des oeufs peuvent être délicieux
ou bien quelconques ? Qu'est-ce qui fait la différence ?

Tous ces petits trucs qui font qu'un plat est bon, ou pas,
qu'on ne vous a jamais dits, les voilà expliqués dans ce livre
à travers un texte clair et plus de 300 dessins.

70 recettes inratables vous permettront de passer à la pratique
et de comprendre le pourquoi du comment de la bonne cuisine !

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Illustrator(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
189
Taal:
Frans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9782012309746
Verschijningsdatum:
21/08/2013
Uitvoering:
Hardcover
Afmetingen:
210 mm x 240 mm
Gewicht:
850 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 56 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.