Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
Zahnfehlstellungen sind in der menschlichen Bevölkerung weit verbreitet und Versuche, diese Zustände zu behandeln, sind seit der frühen Zivilisation zu beobachten. Die Beschreibung oder Klassifizierung eines Zustandes ist eine wesentliche Voraussetzung, um die Prävalenz oder den Schweregrad dieses Zustandes in der menschlichen Bevölkerung zu bestimmen. Obwohl im 19. Jahrhundert zahlreiche Versuche unternommen wurden, Malokklusion zu klassifizieren, wurde eine allgemein akzeptierte Klassifizierung erst gegen Ende des Jahrhunderts für die Zahnmedizin wichtiger.Edward H. Angle definierte die Klasse I Okklusion oder Neutrookklusion vor vielen Jahren als die normale mesiodistale Position der Molaren, wenn sie durchbrechen und einrasten, so dass der mesiobukkale Höcker des ersten Molaren im Oberkiefer mit der bukkalen Rille des ersten Molaren im Unterkiefer okkludiert. Er erklärte, dass diese Art der Molarenbeziehung es den nachfolgenden bleibenden Zähnen ermöglicht, in einer harmonischen Beziehung auszubrechen und ineinander zu greifen, wenn Engstände und andere Elemente der Malokklusion nicht vorhanden sind. Wenn andere Zähne gedrängt werden oder nicht gut ineinander greifen, wird die Beziehung als Klasse-I-Malokklusion bezeichnet.