Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Annitta kortstam had als kind interesse in mensen die een product aan het maken waren en daar hoorde natuurlijk ook koken bij. Op negenjarig leeftijd leerde ze koken van haar moeder en sinds dien, is de interesse in koken gebleven. Annitta was vooral gefocust op lekker eten en het maken van taarten en koekjes. Een betere leermeester dan haar moeder kon ze daarin niet vinden. Verjaardagen en feestdagen waren een leuke tijd omdat ze altijd mocht helpen. Op jonge leeftijd wist ze daarom al de lekkerste gerechten en cakes te maken.
Zo heeft ze met de jaren haar eigen manier van koken ontwikkeld. Haar passie voor koken resulteerde in een YouTube kanaal waar ze haar kookkunsten met mensen over heel de wereld deelt. In 1980 emigreerde ze met haar ouders naar Nederland en maakte sinds dien kennis met de verschillende keukens. De inspiratie voor haar recepten haalt ze nu uit verschillende internationale keukens. In dit kookboek vind je bekende Surinaamse recepten met een internationale Touch