Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Bak wederom mee met meesterbakker en gewaardeerd jurylid van The Great British Bake Off, Paul Hollywood en maak smaakvolle pasteien tot en met zoete lekkernijen. Met echte klassiekers als de Britse fish pie en wildpasteitjes; van zoete zaligheden als chocoladevulkaantjes, marmelade-amandelcake, schwarzwalderkirschtrifle tot en met de 'koningin der puddingen'. 'Dit is eten recht uit ons hart', aldus Paul Hollywood.
Stap voor stap, in woord en beeld, leer je de basis kennen: maak luxe zanddeeg, vlokkig deeg (de klassieke topping voor de Engelse pastei) of heetwaterdeeg (het perfecte deeg voor vullende vleespasteien). Gebruik de beste materialen en producten, krijg de diverse technieken onder de knie en ervaar dat met de uitleg en receptuur van Paul Hollywood je baksels altijd geslaagd en smaakvol zullen zijn.
'Is er een betere manier om Nederland kennis te laten maken met de traditionele Britse pies & puds dan met dit geweldige Paul Hollywood boek? Succes gegarandeerd!' - Janny van der Heijden