• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Techniek
  5. Kitchen Pro Series: Guide to Cheese Identification, Classification, and Utilization

Kitchen Pro Series: Guide to Cheese Identification, Classification, and Utilization

Culinary Institute of America, John Fischer
Hardcover | Engels | Kitchen Pro
€ 85,45
+ 170 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Kitchen Pro Series: Guide to Cheeses Identification, Classification, and Utilization is the definitive guide to purchasing and utilizing cheese for professional chefs, foodservice personnel, culinarians, and food enthusiasts. Part of the CIA�s new Kitchen Pro Series focusing on kitchen preparation skills, this user-friendly, full-color resource discusses the basic history of cheese, its manufacture, and its incorporation into different cuisines across the dining spectrum. Product identification, availability, storage, flavor and development are all described in detail in this invaluable introduction to the world of cheese!

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
243
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781435401174
Verschijningsdatum:
1/02/2010
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Ongenaaid / garenloos gebonden
Afmetingen:
234 mm x 277 mm
Gewicht:
1043 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 170 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.