Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Thersandre keeps one of the finest tables in Paris, frequented by the most discerning courtiers. Instead of entertaining his visitors, however, he has decided to woo Lucile and her mother Mélinte in his private apartments. While his guests wait for a dinner that never arrives, they recount their culinary exploits and compare notes about their favourite delicacies, including a potage aux oignons blancs farcis and a canard sauvage. Published in 1665, Les Costeaux ou les marquis frians is an unsigned one-act comedy that satirizes the culinary fashions of seventeenth-century high society. The title refers to a legendary circle of gastronomes-the Ordre des Coteaux-who would supposedly only drink wines from certain hillsides (coteaux) in Champagne. This legend, although probably apocryphal, points to the increased focus on 'delicate' gastronomy during the latter half of the seventeenth-century. Abandoning the complex, layered cuisine of the Middle Ages and the Renaissance, chefs and their clients embraced fresh farm produce and new techniques that enhanced natural flavours. Les Costeaux provides a comic take on this culinary revolution, poking fun at the absurdities of taste and fashion. Peter Shoemaker is Associate Professor of French at The Catholic University of America.