Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Levering 2 à 3 werkdagen
Haal af na 1 uur in 1 winkel(s).
.
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
'Izakaya' zijn de eenvoudige Japanse eethuisjes waar je na een dag werken even stoom afblaast met een
drankje, kleine hapjes, snacks en meer. Vergelijk het met het bezoek van een Spanjaard aan een tapasbar of met de Hollandse vrijmibo met bier en bitterballen. Alleen dan wel op z’n Japans, van lichte hapjes tot en met gerechten die vullen.
Treed met Tim Anderson, dé kenner van de Japanse keuken en auteur van o.a. 'Vegan JapanEasy', in de wereld van de 'Izakaya' en maak de meest populaire en iconische gerechten zelf. Van allerlei kleine hapjes als diverse yakitori, gemarineerde inktvisjes, schaaltjes edamame, pickled komkommer met knoflook en sesamolie, of juist iets uitgebreider.
Of je nu kiest voor diverse kleine snacks of trek hebt in een wat vullender gerecht, 'Izakaya' biedt voldoende mogelijkheden om je repertoire Japanse gerechten uit te breiden: van licht en fris als in sake gestoomde schelpjes of vullende gyoza van aubergine met garnalen en gehakt of ‘zeebrasem nanban-zuke’. Van kleine mondvermaakjes tot en met desserts en drankjes. Met goede uitleg over de voorraadkast en kooktechnieken.