Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
For people who wouldn't know a Romanée-Conti from a bad-boy Argentine malbec, or a glass of Château d'Yquem from a can of orange Tango, help is at hand. Based on the authors' highly esteemed blog, Sediment (described by Nicholas Lezard of the Guardian as "the finest wine blog known to humanity"), this book takes a wry look at the social, financial, personal and marital issues surrounding middle-class wine drinking. Covering such vital topics as befriending a wine merchant, high-street wine from supermarkets and corner shops, tools of the trade like the pichet and tumblers, dining-table wine etiquette, wine in a box, the cubi flagon, wine drinking in the Georgian era, and even homage to le Piat d'Or, this is not a book that takes wine too seriously. Instead, it wrestles it out of the bottle, pins it down and makes it tell the truth, in language we can all understand. By writing humorously, and much more broadly than specialist wine writers, CJ and PK break out of the wine-writing niche, with its exclusive vocabulary and faint air of superiority.