Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Rice is a cereal foodstuff which forms an important part of the diet of many people worldwide. Domesticated rice comprises two species of food crops in the Oryza genus of the Poaceae ("true grass") family, Oryza sativa and Oryza glaberrima (Crawford et al., 1998). Rice is grown as a monocarpic annual plant, although in tropical areas it can survive as a perennial and can produce a ratoon crop and survive for up to 20 years (International Rice Research Institute 2008). Smith et al (1998) reported that Rice provides more than one fifth of the calories consumed worldwide by humans. In the selected local area rice is used as a full suplement for diet source and the majority of population depends on rice as food material. The climate is fully fertile for its production and is also consider as a main souce of income.