• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Mens & Maatschappij
  4. Sociologie
  5. Introduction aux humanités numériques

Introduction aux humanités numériques

méthodes et pratiques

Seth van Hooland, Florence Gillet, Simon Hengchen, De Wilde Max
Paperback | Frans
€ 24,90
+ 49 punten
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Demystifiez les humanites numeriques au travers d'une introduction conceptuelle et technique. Pour maitriser les methodes et outils permettant de publier et de valoriser ses travaux de recherche en ligne. Trouver l'information en ligne afin de repondre a une question de recherche traduite en langage documentaireModeliser les donnees afin de mieux structurer l'information en ayant recours a differents modeles conceptuelsNumeriser les sources et convertir au format numerique des contenus heterogenes en leur associant des metadonneesAnalyser le contenu grace a des techniques de traitement des langues et explorer un corpus de maniere automatiseeValoriser les resultats obtenus en les incorporant dans un travail ecrit ou en publiant ceux-ci sur le Web

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
207
Taal:
Frans

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9782807302150
Verschijningsdatum:
17/06/2016
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
160 mm x 240 mm
Gewicht:
342 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 49 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.