Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Two thirds of our planet is covered by oceans and seas. Over recent decades developments in ocean science have dramatically improved our understanding of the key role oceans play in the Earth System, and how vital they are for regulating global climate. Humans depend on the oceans for many resources, but at the same time their impacts on the marine systems around the world are of increasing concern. Introducing Oceanography has been written by two leading oceanographers to provide a succinct overview of the science of the study of the seas for students and for the interested adult wanting a topical guide to this enormous and complex subject. The initial chapters describe the oceans and the forces at work within them. The authors then discuss the effects of light, the chemistry of the seas and the food web before surveying biological oceanography in the main oceanic regions. The final chapter looks at the methodology of ocean study. Copiously illustrated, this book is intended for those whose interest in oceanography has been stimulated, perhaps by media coverage of declining resources or climate change and who want to know more. Technical terms are kept to a minimum and are explained in a glossary.