Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This is one of the first books to draw together information and views about international control of food safety from around the world. Demands for safe food, against a background of increasing trade, are making international controls on food safety essential. Agreements on how to control the safety of food to meet these needs are now in place among the major trading blocks, particularly in Europe and in the USA, and more recently, in Australia. This book also describes progress in areas such as systematically reviewing risk from food; developing national infrastructures to enforce standards; and growing input from consumer groups and others, including economists, to the debate on how to set international food standards. Discussed in depth is the effort to achieve global standards for food safety under the auspices of the Codex Alimentarius Commission. There are chapters from world-leading experts on Codex, international control of radiological contamination, pesticides and veterinary drugs, and other chemical contaminants.