Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Economie & Management
  4. Management & Bedrijfskunde
  5. International Cuisine and Food Production Management

International Cuisine and Food Production Management

Parvinder S Bali
Paperback | Engels
€ 41,95
+ 83 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving


International Cuisine and Food Production Management is a comprehensive textbook specially designed for the final year degree/diploma students of hotel management. The book explores key concepts and illustrates them through numerous figures, photographs, and tables.

Divided into four parts, the first part elaborates Western cuisine (cold section) and covers larder, charcuterie and pates, appetizers and garnishes, sandwiches, use of herbs and wines in cooking. The second part throws light on a variety of international cuisines such as Italian, Mediterranean, Mexican, French, British, Scandinavian, German, Chinese, Japanese, and Thai, and also discusses Western plated food and health food. The third part discusses advance confectionary and includes cakes and pastries, chocolates, desserts, sauces and coulis, cookies and biscuits. The final part discusses production management and research & new product development.

The book would be very useful to hotel management students in understanding international food production and bakery. It will also serve as a handy tool for chefs with its coverage of topics and the various recipes.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
600
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780198073895
Verschijningsdatum:
22/07/2012
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
183 mm x 239 mm
Gewicht:
771 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 83 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.