Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The book is a study that was carried out during the 2011-12 season to identify the fungal seed-borne pathogens and/or diseases in seed samples of peanut, pearl millet and sorghum collected from farm saved samples of different zones of Eritrea. Seed samples were tested for germination, fungal infection and pathogen frequency in the laboratory. Disease intensity on plants was assessed at 2-week intervals from the time disease symptoms appeared in the field for a period of 10 weeks. Seed germination percentage was high in pearl millet (97%) followed by sorghum (93%) and groundnut (91%). Seven pathogenic fungal genera were Alternaria, Aspergillus, Fusarium, Helminthosporium, Mucor, Penicillium and Rhizopus. Percent frequency of seed-borne fungi was higher in groundnut (73%) and minimum in sorghum (15%). Diseases observed in the field were Cercospora leaf spot (Cercospora personata and C. arachidichola) in groundnut, downy mildew (Sclerospora graminicola) and rust (Puccinia penniseti) in pearl millet, anthracnose (Colletotrichum graminicola) and covered smut (Sphacelotheca sorghi) in sorghum.