Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Au début était le cru... Puis, les hommes se mirent à cuire leur nourriture, à cultiver des céréales, à traire des vaches, à inventer des recettes de cuisine de plus en plus sophistiquées, plus encore l'irruption des pesticides et des édulcorants. Quels sont les effets de ces changements alimentaires sur notre santé ? Nos maladies ne sont-elles pas les conséquences d'une inadaptation génétique aux molécules nouvelles issues de tous ces artifices ? Des protéines étrangères, comme celles du lait et du blé, ne détraquent-elles pas notre système immunitaire ? Ce livre tente de répondre à ces questions fondamentales, étrangement occultées par la médecine jusqu'à ce jour. Guy-Claude Burger, né en 1934, physicien-mathématicien, féru de biologie et de psychologie, se voyait condamné par un cancer à l'âge de vingt-six ans. Il consacra dès lors sa vie à une expérience pionnière : se nourrir d'aliments 100 % crus, sans autre règle que l'obéissance au plaisir. Fort des résultats obtenus sur lui-même, sa famille et les milliers d'intéressés qui ont suivi son exemple, il nous révèle - après cinquante ans de recherches et de lutte contre les idées reçues - les bienfaits surprenants d'une alimentation non cuisinée. Ce livre représente une véritable révolution diététique et médicale. Il analyse les causes nutritionnelles de la plupart des maladies, et propose une nouvelle hygiène alimentaire pour lutter contre l'obésité, la dépression, le vieillissement et bien d'autres fléaux de notre société moderne.