Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Wetenschap
  4. Techniek
  5. Landbouw & Voeding
  6. Instant Insights: Reducing Antibiotic Use in Dairy Production

Instant Insights: Reducing Antibiotic Use in Dairy Production

David C Barrett, Kristen K Reyher, Andrea Turner, David A Tisdall, Sharif S Aly, Frederique Chaucheyras-Durand, Lysiane Dunière
Paperback | Engels | Burleigh Dodds Science: Instant Insights | nr. 36
€ 54,95
+ 109 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This collection features three peer-reviewed literature reviews on reducing antibiotic use in dairy production.

The first chapter describes the regulatory control of medicines in the United Kingdom and European Union and discusses the wider implications of antimicrobial use in dairy production and the need for change in the way we view and use medicines. The chapter also proposes how medicine prescribing practices in the dairy industry may undergo a series of changes in the near future.

The second chapter considers recent advances of disease prevention in dairy cattle. Using bovine respiratory disease as a model, the chapter investigates key interactions between the host, environment and pathogen. These interactions can provide beneficial information that can be utilised to develop a prevention platform for multiple syndromes of bacterial disease in dairy cattle.

The final chapter begins by assessing the need to promote digestive efficiency and productivity whilst maintaining animal health and welfare. It considers the role of probiotics in achieving this and reviews the range of research undertaken on the benefits and modes of action of probiotics. The chapter also details the role of probiotics in reducing antibiotic use in dairy production through improvements in areas such as pathogen control, feed efficiency and methane production.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
134
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 36

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781801461658
Verschijningsdatum:
15/06/2021
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
190 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 109 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.