Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Haben Sie schon einmal mit dem Gedanken gespielt, pikante, frittierte Mehlwürmer oder proteinreiches Grillenmehl zu probieren oder Ihre klassischen Snacks gegen lecker gewürzte Heuschrecken einzutauschen? Wenn ja, dann sind Sie nicht allein! Mehr als 2 Milliarden Menschen essen regelmäßig Insekten, und auf der Welt gibt es rund 1.900 essbare Insektenarten.Für abenteuerlustige Feinschmecker und wagemutige ernährungsbewusste Menschen gibt es jetzt eine neuartige Möglichkeit, den Planeten zu retten, mehr Eiweiß zu sich zu nehmen und gleichzeitig die Geschmacksnerven anzuregen.Aber dies ist kein Insektenkochbuch. Vielmehr handelt es sich um einen informativen Feldführer, der die Ursprünge des Insektenverzehrs erforscht, Tipps zum Auffinden essbarer Insekten gibt und ein paar köstliche Ideen für den Verzehr von Insekten liefert. Es beinhaltet eine umfassende Liste essbarer Insekten sowie deren Fundorte. Ergänzend dazu Zubereitungsarten, Tipps für die vielseitige Verwendung, Nährwerte sowie einige Rezepte. Kleine Checklisten und Anmerkungen zu kuriosen Fakten runden das Buch ab.Mit einem Vorwort von Bastian Huber (https://www.protein-revolution.de).