Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Chemistry is a subject experiencing very rapid growth. New areas of researeh are opened and new methods are developed with a speed whieh must seem impressive. The pieture has, however, another side represented by the great number of unsolved or poorly solved problems left behind when a branch of chemistry is no longer fashionable. When three years ago I beg;m to plan this book I felt that the molecular adduets of oxo- compounos constituted just sueh a field of research, and that they might acquire greater interest if approached from the standpoint of modern chemistry. The developments of the last three years have been such, however, that it can no longer be said that interest is lacking. From that point of vic w a book on this subject may now seem unnecessary. On the other hand individual contributions to this field have been very scattered, and the essential problems have not always been recognized. It is hoped therefore tlat this book will help to coordinate work on these compounds and that future investigations will derive some benefit as a result. For this purpose a systematie treatment is needed and the first and larger part of the book is an attempt to present a fairly complete review of past experimental work. The treatment is not detailed; it is aimed instead at giving the reader a chance to find all the pertinent references.