Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In potatoes, Zinc deficiency symptoms are variable. In general, the Leaves are smaller and the plants are stunted in growth. The leaves fold inwards giving a fern-like appearance, grayish brown to bronze-colored Blotches appear first on the middle leaves and latest on all leaves. Yield responses to zinc can be expected in crops grown on soils with a low or high pH if the Zinc levels are low. Therefore, Zinc has an important role in potato production. Zinc maintains the active state of auxin and lack of it leads to excessive destruction of auxin due to an increase in oxidation. Zinc is also essential for the function and structure of aldolases, dehydrogenases, phosphatases, aspartate transcarbamylase, and isomerase.