Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Get your baking fix with less of the sweet stuff. For those looking to reduce their sugar intake, now you can have your cake and eat it, too! This is a sweet baking book with a difference--all of the recipes are free from harmful sugars. Not that you'd notice it, of course--the recipes are triple-tested and completely delicious! Rather than add refined sugar, which has been shown to adversely affect health, author Caroline Griffiths has added natural sweetness using whole fruits and vegetables and, sometimes, other non-fructose sweeteners, including rice malt syrup, dextrose, and stevia. Being mindful of the ingredients we consume and eating in moderation are keys to a healthy life. Replacing store-bought, processed products with goodies baked yourself is a step in the right direction. All of the recipes in this book contain less sugar than their traditional equivalent (many are completely sugar free)--while half the recipes are also gluten-free. The seventy simple-to-create recipes in the book show the diversity of sweet baking--from classic cookies to incredible baked desserts and showstopping celebration cakes.